Kuormalavahyllyt ja trukkihyllyt

KUORMALAVAHYLLY

Kuormalavahyllyjä (nimeltään myös trukkihylly tai trukkilavahylly) käytetään kuormalavoille pakatun tavaran varastointiin. Näissä on useampaa eri kantavuutta ja mitoitukset standardilavakokojen mukaisesti.

Kuormalavahyllyt ovat yksi yleisimmistä varastointitavoista. Hyllyihin löytyy erilaisia lisävarusteita, joiden avulla huomioidaan mm. työturvallisuutta.

Kuormalavahyllyillä on standardilla SFS 3692. Tämä tarkoittaa, että kuormalavahylly muodostuu pylväselementeistä, vaakapalkeista (tarvittaessa takatuista).

Kuormalavahylly voi toimia myös varastorakennuksen tai hallin runkona.
Voidaan tehdä myös katettuna.

Kuormalavat:

  • EUR-lava (80 cm x 120 cm) ja
  • FIN-lava (100 cm x 120 cm) ja
  • myymälä-/teho-/puolilava (80 cm x 60 cm).

Vakiokuormalavahyllyjen maximi korkeus on n. 15 m, vahvistettuna päästään jopa 30 metriin.

PIENTAVARAHYLLY

Omat hyllystöratkaisut löytyy kun varastointitarve ja tavara on pienempää. Hyllystöt rakentuvat elementtisarjoista. Näin saadaan aikaan tarpeenmukaisia, helposti muokattavissa olevia hyllystöratkaisuja.

ULOKEHYLLY

Ulokehyllyjä käytetään pitkän tavaran varastointiin. Ulokehyllyt ovat mitoitettavissa tarpeen mukaan tarvittavilla kantavuuksilla. Soveltuu niin kevyen kuin raskaammankin tavaran säilytykseen, joissa tavaran pituus on ykköskriteeri. Ulokehyllyä käytetään seinustalla 1-puoleisena tai keskilattialla 2-puoleisena, sekä ulkokäyttöön myös katettuna.

Lisäksi valikoimassa: siirtohylly, puutavarahylly, keräilyhylly, läpivirtaushylly, arkistohylly. Myös välitasoja.

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää

Toimitamme varastokalusteet Tampereelta koko Suomeen:
Helsinki, Vantaa, Turku, Vaasa, Kuopio, Joensuu, Oulu, Jyväskylä...