Kuormalavahyllyt, ulokehyllyt ja kevytorsihyllyt

Ostamme käytetyt varastokalusteesi – kätevästi, nopeasti ja hyvään hintaan!

Ostamme käytettyjä varastokalusteita, kuten kuormalavahyllyt, ulokehyllyt ja kevytorsihyllyt. Myy meille tarpeettomaksi jääneet varastokalusteesi ja pääset niistä eroon kätevästi, nopeasti ja vaivattomasti. Kierrättämällä olemme myös osaltamme mukana ympäristötalkoissa ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan vähentämään hiilijalanjälkeä. Tarvittaessa teemme puolestasi varastokalusteiden purkutyöt ja hoidamme niiden kuljetuksen. Ota yhteyttä ja tarjoa hyväkuntoiset varastohyllyt ja varastokalusteesi meille!

Ostamme käytetyt varastohyllyt:

Kuormalavahyllyt eli trukkihyllyt

Kuormalavahylly eli trukkihylly on tehokas, edullinen ja monipuolinen tapa varastoida trukkilavoilla olevaa lavatavaraa. Kuormalavahyllyt voidaan räätälöidä varastoosi sopivaksi, tilaa säästäväksi järjestelmäksi, jota voi muuttaa ja laajentaa tarpeen vaatiessa.

Ulokehyllyt

Ulokehylly sopii hyvin pitkän ja erimittaisen tavaran, kuten putkien, puutavaran, lautojen ja levyjen säilytykseen. Ulokehyllyt säästävät tilaa varastossasi ja saat ne varastoosi sopivaksi säädettyinä.

Kevytorsihyllyt

Kevytorsihylly sopii erimuotoisten tavaroiden, kuten erikokoisten laatikoiden säilytykseen. Kevytorsihylly on molemmilta puolilta täytettävä avoimen runkomuotoilunsa vuoksi.

Tarjoa varastokalusteet meille!

Soita heti: 044 998 8796 tai jätä yhteydenottopyyntö. Palaamme pian ja saat takuulla hyvän tarjouksen!

Ostamme kuormalavahyllyjä, ulokehyllyjä, kevytorsihyllyjä…

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää

Toimitamme varastokalusteet Tampereelta koko Suomeen:
Helsinki, Vantaa, Turku, Vaasa, Kuopio, Joensuu, Oulu, Jyväskylä...