Varastokalusteet

Varastokalusteita ammattikäyttöön

Varastokalusteet turvallista ja kestävää huippulaatua

Meiltä saat juuri varastointitarpeeseesi sopivat uudet varastokalusteet ja varastohyllyt, niin vaativaan teollisuus-, yritys- ja ammattikäyttöön kuin pienempiin kohteisiin. Tarjoamme vain laadukkaimpia ja kestävimpiä, eurooppalaisten alan johtavien varastokalustevalmistajien vaativaan ammattikäyttöön valmistamia tuotteita. Pitkän linjan rautaisena ammattilaisena löydämme juuri sopivat kalusteet varastoon – on kohteesi pieni, korkea, kapeakäytävävarasto tai suurempi teollisuusvarasto.

Varastohylly, hinta?

Kerromme mielellämme lisää ja saat takuulla hyvän tarjouksen – Varastokalusteet kauttamme tutkitusti edullisimmin!

Varastokalusteita nopeasti noutovarastostamme Tampereelta

Kuormalavahyllyjä TampereKuormalavahyllyt

Kuormalavahylly eli trukkihylly on edullinen, toimiva ja yleisin ratkaisu kuormalavojen varastointiin. Trukkihylly säästää varastosi tilaa ja kuormalava on aina helposti käsiteltävissä. Etuna myös muunneltavuus: jos varastointitarpeesi muuttuu, kuormalavahyllyt ovat helposti muutettavissa ja laajennettavissa mittojen ja kohteesi mukaan.

Halutessasi hoidamme varastokalustekokonaisuuden suunnittelun, varastokalusteiden asennustyöt sekä varastokalusteiden turvallisuustarkastukset.

Lue lisää kuormalavahyllyistä


Ulokehyllyjä TampereUlokehyllyt

Ulokehylly mahdollistaa pitkän ja pituudeltaan vaihtelevan tavaran kätevän säilytyksen. Ulokehyllyjä käytetään esimerkiksi putkien, palkkien, puutavaran ja erilaisten levyjen varastointiin.

Lue lisää ulokehyllyistä


Pientavarahyllyjä TamperePientavarahyllyt

Pientavarahylly on kätevä pienempien tarvikkeiden säilytykseen. Laajasta valikoimasta löydämme varmasti juuri sopivat pientarvikehyllyt varastoosi – On kyseessä vaativa ammattikäyttö, tai vaikkapa kotivarasto tai autotalli.

Lue lisää pientavarahyllyistä


valitse rautainen ammattilainen

Olemme pitkän linjan varastokalusteammattilainen

Meillä on yli 25 vuoden kokemus varastokalustekokonaisuuksien suunnittelusta sekä varastokalusteiden myynnistä, asennuksista ja turvallisuustarkastuksista.

Meihin luottavia asiakkaita

Korkealaatuisia varastokalusteita alan johtavilta valmistajilta

Jälleenmyymme vain korkealaatuisia ja turvallisuusstandardien mukaisia kalusteita. Käytetyt varastokalusteet ovat aina huolellisesti tarkastettuja.

Polypal storage systems

Suunnittelu ja varastokalusteiden asennus sekä turvallisuustarkastukset

Halutessasi saat varastokalustekokonaisuuden suunnittelun ja ammattitaitoisen asennuksen täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Teemme myös varastokalusteiden ja varastohyllyjen turvallisuustarkastukset.

Varastokalusteiden asennus ja tarkastus

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää

Toimitamme varastokalusteet Tampereelta koko Suomeen:
Helsinki, Vantaa, Turku, Vaasa, Kuopio, Joensuu, Oulu, Jyväskylä...