Laadukkaat kuormalavahyllyt ja trukkihyllyt

Trukkihyllyt & lavahyllyt

Kuormalavahyllyt varastoon

Kuormalavahylly eli trukkihylly on edullinen ja toimiva ratkaisu varastoida trukkilavat. Kuormalavahylly säästää varastosi tilaa ja lava on aina helposti käsiteltävissä. Etuna myös muunneltavuus:  jos varastointitarpeesi tulevaisuudessa muuttuu, kuormalavahyllyjärjestelmä on helppo muuttaa ja laajentaa.

Kuormalavahyllyjen lisävarusteet

Kuormalavahyllyjä voi myös täydentää monipuolisilla lisävarusteilla, jotka lisäävät turvallisuutta ja mahdollistavat monipuolisemman ammattimaisen varastoinnin; keräilytasot, läpivirtausradat, törmäyssuojat, takasuojaverkot…

Varastokalusteiden pitkän linjan ammattilaisena löydämme sopivat kuormalavahyllyt ja trukkihyllyt varastoon – on kohteesi pieni, korkea, kapeakäytävävarasto tai suurempi teollisuusvarasto. Autamme sinua myös sopivien lisävarusteiden valinnassa.

Trukkihyllyt – Turvalliset, laadukkaat valmistettu standardien mukaan

Pitkän linjan yhteistyökumppanimme on varastohyllymerkki Permar. Polypal storage systems Oy on espanjalainen yritys ja kuuluu monikansalliseen Whittan Storage Systems -ryhmään, joka on Englannissa sekä Manner-Euroopassa johtava varastointijärjestelmiin erikoistuneiden yritysten ryhmä. Jokainen Permar-varastohylly valmistetaan standardien mukaan laadukkaasta Länsi-Eurooppalaisesta metallista.

Kerromme mielellämme lisää ja saat takuulla hyvän tarjouksen – Kuormalavahyllyt kauttamme tutkitusti edullisimmin!

Kuormalavahylly ja trukkihylly – Katso esimerkkejä

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää

Toimitamme varastokalusteet Tampereelta koko Suomeen:
Helsinki, Vantaa, Turku, Vaasa, Kuopio, Joensuu, Oulu, Jyväskylä...