Pientavarahyllyt

Pientavarahyllyjä, arkistohyllyjä, keräilyhyllyjä, kevytorsihyllyjä…

Pientavarahyllyt, arkistohylly ja keräilyhyllyt moneen käyttöön

Pientavarahylly on kätevä pienemmän tavaran varastointiin. Tukevat, huojumattomat ja kestävät pientavarahyllyt pitävät tavaran ehjänä ja järjestyksessä. Pientavarahyllyt ovat tyylikästä maalattua tai sinkittyä terästä ja sopivat varastoon kuin varastoon.

Pientavarahyllyillä voit halutessasi hyödyntää koko varastosi korkeuden, rakentamalla vaikkapa korkean kapeakäytävävaraston. Laajasta valikoimasta löydämme varmasti juuri sopivat hyllyt varastoon – on tarpeesi esimerkiksi arkistohylly, keräilyhylly tai kevytorsihylly.

Kevytorsihylly erimuotoisten tavaroiden säilytykseen

Molemmilta puolilta täytettävä kevytorsihylly on toimiva niin pienten kuin suurempien – muodoiltaan vaihtelevien – pientavaroiden, kuten erikokoisten laatikoiden säilytykseen. Kevytorsihylly on usein hyvä vaihtoehto kuormalavahyllyn ja pientavarahyllyn välille – kevytorsihyllyt ovat rakenteeltaan kuormalavahyllyjä kevyempiä, mutta riittävän jämeriä hieman raskaammankin pientavaran varastointiin.

Varaston välitaso – lisää pinta-alaa varastoon

Varaston välitaso lisää varaston pinta-alaa.Välitaso lisää varaston pinta-alaa. Esimerkiksi 6 metriä korkea varasto voidaan jakaa kahteen, noin 3 metrin kerroksiin.

Ylempään kerrokseen voit tehdä työpisteen, tuotteiden esittelytilan, pientarvikevaraston tai vaikkapa huoltotason työkoneelle.

Välitaso on rakentamista tai muita muutostöitä edullisempi toteuttaa ja välitasot ovat helposti siirrettävissä.


Kerromme mielellämme lisää ja saat takuulla hyvän tarjouksen – Pientavarahyllyt, kevytorsihyllyt ja välitasot kauttamme tutkitusti edullisimmin!

valitse rautainen ammattilainen

Olemme pitkän linjan varastokalusteammattilainen

Meillä on yli 25 vuoden kokemus varastokalustekokonaisuuksien suunnittelusta sekä varastokalusteiden myynnistä, asennuksista ja turvallisuustarkastuksista.

Meihin luottavia asiakkaita

Korkealaatuisia varastokalusteita alan johtavilta valmistajilta

Jälleenmyymme vain korkealaatuisia ja turvallisuusstandardien mukaisia kalusteita. Käytetyt varastokalusteet ovat aina huolellisesti tarkastettuja.

Polypal storage systems

Suunnittelu ja varastokalusteiden asennus sekä turvallisuustarkastukset

Halutessasi saat varastokalustekokonaisuuden suunnittelun ja ammattitaitoisen asennuksen täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Teemme myös varastokalusteiden ja varastohyllyjen turvallisuustarkastukset.

Varastokalusteiden asennus ja tarkastus

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää

Toimitamme varastokalusteet Tampereelta koko Suomeen:
Helsinki, Vantaa, Turku, Vaasa, Kuopio, Joensuu, Oulu, Jyväskylä...