Varastokalusteiden asennus & turvallisuustarkastus

Varastokalusteet asennettuna sekä varastokalusteiden ja varastohyllyjen turvallisuustarkastus – Palvelua rautaisella kokemuksella

Varastokalustekokonaisuuden suunnittelu ja varaston muutostyöt

Suunnittelemme varastointitarpeesi pohjalta turvallisen ja toimivan varastokalustekokonaisuuden ammattimaiseen varastointiin. Toiveesi pohjalta toteutamme myös muutokset nykyisen varastosi kalustukseen. Kohteesi huomioiden varaston muutostyöt voidaan toteuttaa uusilla tai hyväkuntoisilla sekä edullisilla käytetyillä varastokalusteilla.

Varastokalusteiden asennukset

Meiltä uusien ja käytettyjen varastokalusteiden nopea ja ammattitaitoinen asennus. Halutessasi asennus täydellisenä avaimet käteen -palveluna, johon kuuluu myös vanhojen varastokalusteiden purku ja poisvienti asianmukaisesti.

Varastokalusteiden ja varastohyllyjen turvallisuustarkastukset

Huolellinen varastokalusteiden ja varastohyllyjen turvallisuustarkastus ehkäisee vaaratilanteita ja lisää työturvallisuutta. Myös riskit tavaravahingoista pienenevät eikä toimintaasi tule ikäviä ja kalliita keskeytyksiä. Meihin voit luottaa, sillä olemme toimineet jo yli 25 vuotta varastokalusteiden parissa. Lue artikkeli varastohyllyjen turvallisuustarkastuksesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää

Toimitamme varastokalusteet Tampereelta koko Suomeen:
Helsinki, Vantaa, Turku, Vaasa, Kuopio, Joensuu, Oulu, Jyväskylä...